Kedu ka esi amata akwa nhicha microfiber

Ezigbo towel microfiber na-amịkọrọ mkpụrụ bụ nke polyester polyamide agwakọtara n'otu akụkụ.Mgbe nyocha na nyocha ogologo oge gasịrị, e mere akwa nhicha ahụ nke kwesịrị ekwesị maka ntutu na ịma mma.Ngwakọta ngwakọta nke polyester na naịlọn bụ 80:20.The sterilized towel mere site na nke a ruru bụghị nanị nwere ike absorbency, ma hụ na nro na nrụrụ nke towel.Ọ bụ oke nrụpụta kacha mma maka nhicha akwa nhicha.Otú ọ dị, e nwere ọtụtụ azụmahịa na-adịghị akwụwa aka ọtọ na ahịa nke na-eme ka akwa akwa polyester dị ọcha dị ka akwa akwa microfiber, nke nwere ike ibelata ọnụ ahịa ya.Otú ọ dị, nke a towel bụ absorbent na ike n'ụzọ dị irè banye na mmiri na ntutu isi, nke mere na-enweta mmetụta nke akọrọ ntutu.Ọ naghị arụ ọrụ dị ka akwa nhicha ntutu.

N'ime obere usoro a ka ị kụziere njirimara nke 100% microfiber towel ezigbo usoro, maka ntụaka gị.

1. Na-eche: The dị ọcha polyester towel na-eche a obere ike ike, na ị nwere ike doro anya na-eche na emep uta eri na towel na-adịghị nlezianya na ike nke ọma;Polyester polyfiber agwakọta towel microfiber dị nro na mmetụ ahụ anaghị agba nhịahụ.Ọdịdị ahụ na-adị oke oke ma eriri ahụ siri ike.

2. Nnwale nnabata mmiri: Debe akwa akwa polyester na towel polyester brocade dị larịị na tebụl, wụsa otu mmiri ahụ n'otu n'otu.Ọ na-ewe sekọnd ole na ole ka mmiri dị na towel polyester dị ọcha banye n'ime akwa nhicha ahụ kpamkpam.Welie akwa nhicha ahụ, a hapụla ọtụtụ mmiri na tebụl;A na-etinye mmiri dị na towel polyester ozugbo wee tinye ya kpamkpam na akwa nhicha ahụ, na-ahapụghị ihe fọdụrụ na tebụl.Nnwale a na-egosi na polyester na brocade microfiber towel bụ nke kachasị mma maka isi ntutu isi n'ihi na ọ na-adọrọ adọrọ.

Site na ụzọ abụọ dị n'elu nwere ike ịmata ma akwa nhicha ahụ bụ polyester brocade 80:20 mix ratio towel.


Oge nzipu: Feb-13-2023